نقد سریال game of thrones فصل اول

ایشون داره با یک اثر ضعیف و سیاه بینانه همه زحمت کش های جامعه رو حذف میکنه از اثرش و بی شرفی جمعی رو به تصویر میکشه.

داستان سریال هیولا درباره مردی میان سال به نام هوشنگ است که یک معلم ساده آموزش و پرورش است. او به حقوق خود راضی است و چشم داشتی به مال دنیا ندارد!

نقد گریم «ستایش» و خاطره‌ای از فیلم «ابراهیم‌ خلیل‌الله»

کاوه خانواده ی خود را به دلیل این که پدرش از زندان آزاد شده است به رستوران دعوت می کند. سلمان هم بخاطر پول هایش او را سوال پیج می کند و…

نکند که نویسندگان واقعا فکر کرده‌اند ما را در سکانسِ «هوشنگ و سطل زباله» غافلگیر کرده‌اند؟ آدمی که در راه سوء‌استفاده از یک پیرمرد نقاش قدم برداشته و به هیچ صورتی مگر (گروگان‌گیری خانواده‌اش) از مسیر جاده شمال باز نمی‌گردد و تابلوی شرافت را برای صدمین بار لعن و نفرین می‌کند، طبیعی است که انداختن پول تقلبی در سطل آشغال هم، نمایشِ‌ کوتاه و غیرسرگرم کننده‌ای از سوی اوست که فقط زودباورها باورش می‌کنند.

ناظران باید حواسشان به قسمت‌های قبلی می‌بود و پای آنها می‌نشستند تا اینطور غافلگیر نشوند.

جایی که پسر هوشنگ بخاطر معلم شدن توهین و توبیخ می‌شود در حدی که انگار گفته که می‌خواهد یک قاچاقچی شود. این موضوع بدترین پیام سریال محسوب می‌شود.

برای خواندن نقدهای دیگر ویجیاتو از این سریال، به لینک‌های زیر سر بزنید:

می‌گویم اگر سوژه‌ای که پله پله به سمت هیولا می‌رود قرار است یک معلم باشد پس عادت‌های شغلی‌اش را اینگونه با سرعت و شدت از یاد کاراکترتان نبرید و ذره‌ای مهارت شخصیت‌پردازی در کارتان داخل کنید.

یکی از ایرادات کلی که به سریال گرفته می‌شود و آن را به قسمت دهم نیز وارد می‌دانم، بی‌اراده بودن بیش از اندازه هوشنگ در مقابل رشوه‌خواری و پذیرش پیشنهادهای وسوسه کننده مالی است. هر وقت فرهاد اصلانی در چنین موقعیتی قرار گرفت، در مقابل مهران مدیری یا خانواده‌اش کم آورد و پایش را تا پاشنه روی شرافتش گذاشت و این آرزو بر دل مخاطب ماند که یک‌بار هوشنگ برای جدیدترین فیلم های روز این رفتارش استدلالی بیاورد، با همسرش درد و دلی کند یا هر عمل دیگری که رفتارش را حتی اندکی توضیح دهند.

از صحنه های جالب این فیلم می توان به اصرار بر باریدن برف اشاره کرد که حتی با وجود فیلم برداری در خانه، جوری فیلم برداری شده بود که باریدن برف مشخص بود. با توجه به این فضایی که به وجود آمده بود، کلا فیلم در وضعیت خر تو الاغی سپری می کرد.

اینکه کسی حرف حقی بزنه و نقدی منصفانه ارائه بده، نه تحصیلات عالیه میخواد، نه سواد آنچنانی، فقط یه عقل سالم و یه چشم بینا میخواد؛ اگر سریال آقای مدیری بی عیب و نقص بوده، خب این ایراداتی رو که خانوم سهیلی وارد کردن رو جواب بدید؛ به هر حال… ادامه مطلب »

همیشه کارهای مدیری و فیلمنامه های قاسم خانی ها رو دوست داشتم اما این سریال انگار کار این آدما نیست.

هوشنگ حتی توسط مامور مِلکی که قاچاقچی دارو هم بود، مدام «آق معلم» خوانده می‌شود. خودِ سریال بر این معلم بودن تاکید ویژه دارد و به هر بهانه‌ای این را مدام به مخاطبانش یادآوری می‌کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *